No 21.04.2016. līdz 24.04.2016. Jaunmārupes pamatskolā  notika „Krāsainā nedēļa”. Šo pasākumu organizēja skolēnu padome. Katru dienu bija nepieciešams apģērbties noteiktās krāsas drēbēs.
Pirmdienā – dzeltenā! Dzeltenā krāsa – staro no iekšienes un nepazīst robežas. Dzeltenā apzīmē sauli, tā ir sildoša, gaiša, priecīga krāsa, kas nodrošina dzīvības enerģiju.
Otrdienā– pelēkā! Pelēka – simbolizē neitralitāti. Dabā pelēkā ir miglas, dūmu un pelnu krāsa. Pelēkā krāsa neizceļas, bet tā norāda uz gudrību un attīstību.
Trešdienā – lillā vai violetā! Violeta, lillā toņi – rodas, sajaucot sarkano ar zilo. Šī karaliskā krāsa simbolizē padevību un transformāciju. Tās iezīmes ir individuālisms, jūtība, vajadzība pēc sevis izzināšanas.
Ceturtdienā – zaļā! Zaļa – Mātes Dabas krāsa, kas simbolizē izaugsmi. Tai ir nomierinošs un atslābinošs efekts, tā nodrošina līdzsvaru. Zaļā krāsa atsvaidzina, atvieglo un dziedina.
Paldies, ka piedalījāties krāsainājā nedēļa un veidojāt skolu krāsaināku! Paldies arī visiem vecākiem, kuri palīdzēja saviem bērniem atrast garderobē drēbes noteiktajā krāsā. Skolēnu padome!