Lai atzīmētu 98. gadadienu kopš Latvijas neatkarības pasludināšanas un noslēgtu patriotu mēnesi , skolā tika rīkota vēstures viktorīna 6. – 9.klašu komandām, kas norisinājās 25.novembrī. Skolēniem bija iespēja parādīt savas radošās spējas gatavojot teatralizētu mājas darbu un iejūtoties vēsturisko personu lomās, kā arī parādot savas teorētiskās prasmes atbildot uz jautājumiem par Latvijas valsts dibināšanu, tās simboliem un cilvēkiem, kas to ir veidojuši.
Pēc sīvas cīņas, ar nelielu punktu atšķirību starp komandām, trešo vietu izcīnīja 8.a klases komanda, otro vietu ieguva 9.a klases komanda, bet savus vecāko klašu skolas biedrus pārspēja 6.b klases komanda. Gan pirmo trīs vietu ieguvēji, gan visi tie, kas piedalījās, saņēma garšīgas, patriotiskas un zināšanas papildinošas balvas. Pasākuma noslēgumā skolēni varēja noskatīties Latviešu spēlfilmu “Vienīgā fotogrāfija”, kas vēsta par 1918.gada 18.novembra notikumiem un salīdzināt to ar savu interpretāciju.
Šāds patriotu mēneša noslēgums noteikti kļūs par tradīciju, kas ļaus skolēniem pierādīt ne tikai savas teorētiskās, bet arī radošās prasmes.

Vēstures skolotāja S.Ozoliņa