Jau sesto gadu Mārupes vidusskolā notiek labāko daiļlasītāju konkurss vecuma grupās sākot no pirmās līdz divpadsmitajai klasei. Šogad tas norisinājās 26.novembrī.

No mūsu skolas uz šo konkursu tika sūtīti labākie skolnieki, kuri ieguva 1. un 2. vietas mūsu skolas konkursā “Zvirbulis”. Pēc konkursa nolikuma pirmo klašu grupu pārstāvēja divi skolnieki- Zābers J. un Oškājs J., kurš ieguva 1. vietu sešu dalībnieku konkurencē.

2.-3. klašu grupā konkursā piedalījās trīs dalībnieki- Purgailis G., kurš ieguva 2. vietu, Raudenieks M., un Āboliņš K.

4.-6. klašu grupā bija vislielākais dalībnieku skaits-12 skolēni. Mūsu skolu pārstāvēja- Caune A., Lapiņa A., Grāvīte L. Konkurā piedalījās arī Mārupes pamatskolas skolēni ( 3 dalībnieki), jo nolikums paredzēja no katras skolas ne vairāk kā trīs . Nesaprotamu iemeslu dēļ, Mārupes vidusskolu pārstāvēja seši šīs grupas dalībnieki. Sīvā konkurencē un pārliecinoši 1. vietu ieguva L. Grāvīte.

7. – 9. klašu grupu pārstāvēja pieci dalībnieki, no mūsu skolas piedalījās M. Reihmane, kura ieguva pārliecinošu uzvaru – 1. vietu.

Liels prieks par mūsu skolas skolēniem, kuri uzstājās ļoti pārliecinoši un ar savu sniegumu iepriecināja gan žūriju, gan pārējos klausītājus.

Uzvarētāji saņēma Diplomus un grāmatas, bet pārējie ieguva pateicības un pieredzi šāda veida konkursā. Paldies visiem skolotājiem, vecākiem par atbalstu savu bērnu sagatavošanā.

Bibliotekāre Z.Spāde