Jaunmārupes pamatskolā 2019. gada 4. jūnijā (otrdien) tiks rīkots šaha turnīrs. Līdzīgi, kā iepriekš, tiek laipni aicināti ciemiņi no Babītes vidusskolas, kur arī notiek šaha nodarbības, kuras vada treneris Viesturs Kapče. Iespējams, tiks uzaicināti arī spēlētāji no citām Latvijas vietām. Turnīra norises laiks no plkst. 10:00 līdz plkst. 14:00. Norises vieta – 2001. kabinets.

Lai piedalītos, līdz 2. jūnijam nepieciešams pieteikties šajā sarakstā, aizpildot dalībnieka vārdu, uzvārdu, mācību klasi un sporta klasi šahā, vai arī sazināties ar mani. Lūgums, ja tomēr dalība nebūs iespējama, izdzēst pieteikumu. Dalība ir bez maksas.

Pusdienu pauze netiks rīkota, tāpēc lūdzu ņemt līdzi dzērienu un, ja nepieciešams, arī kādu vieglu maltīti enerģijai un mundrumam.

Turnīra pirmo 3 vietu ieguvēji, kā arī labākā meitene tiks apbalvoti ar diplomiem un balvām. Iespējamas arī citas balvas.

Izmantošu iespēju pareklamēt trīs vasaras šaha nometnes, kas notiks 1.-10. jūnijā, 5. jūnijā līdz 4. jūlijam un 5. jūlijā līdz 14. jūlijam, uz vēlākajām 2 nometnēm ir plānota arī mana dalība kā trenerim, sīkāka informācija:

 

Starplaikā starp iepriekšējo skolas pavasara šaha turnīru un gaidāmo vasaras turnīru ir notikuši daudzi interesanti un ievērojami šaha notikumi ar Jaunmārupes pamatskolas audzēkņu piedalīšanos. Ļoti labs sasniegums ir piecu mūsējo iekļūšana Latvijas skolu šaha olimpiādes finālā, par to visu – turpmākajās rindās.

 

Šaha dvīņi Markus un Kristians Raudenieki no 3.a klases ir iesākuši veidot aizraujošu video blogu YouTube kanālā. Aicinu noskatīties!

 

Sacensību rezultāti

Šaha treneris Valdis Troņenkovs