Šī gada 1. novembrī Jaunmārupes pamatskolā norisinājās Skolēnu padomes organizētā masku balle. Masku balles šī gada stils bija “Gatsby”. Šogad kronējām arī balles karali un karalieni. Vēl ballē visiem bija iespēja piedalīties loterijā un, kā jau vienmēr, tika piešķirtas arī tērpu nominācijas.

 

Lai arī “Gatsby” stils bija salīdzinoši sarežģīts, balle šogad bija īpaši apmeklēta. Tērpus domājot un stilizējot, bija pacentušies kā puiši, tā meitenes – spožas kleitas, matu rotas, smalkas kurpes, uzvalki, cepures un tauriņi.

 

Arī aktu zāles iekārtojums bija ļoti pārdomāts un stilam atbilstošs, kas tā vien uzvedināja uz sajūtām, kādas valdīja to gadu laikā. Lai vēl vairāk radītu vajadzīgo noskaņojumu divi puiši, atbilstoši apģērbušies, no Skolēnu padomes komandas stāvēja pie durvīm un aicināja visus iekšā, tālāk stāvēja saposušās meitenes, kuras piedāvāja piedalīties loterijā. Balli vadīja ļoti atraktīvi un jautri vadītāji – Eduards Poškus un Hanna Isaksena. Ballē notiekošo iemūžināja talantīgas fotogrāfes – Anna Gabriela Jūra un Amanda Marta Liepiņa. Un noteikti nevaram nepieminēt mūsu radošo un objektīvo tērpu žūriju – skolotājas Ilzi Graudiņu un Jolantu Grosbergu – Gerneri.

 

Ballē skanēja visiem zināmas un ļoti populāras dziesmas un skolēni varēja no sirds izlēkāties un izballēties. Balles karaļa titulu ieguva Markuss Drengers, bet karalienes Elizabete Liepa. Lūk, tieši tik jautri mēs aizvadījām pirmo novembra dienu.

 

Skolēnu padomes priekšsēdētāja Lelde Kurme

Visas FOTOGRĀFIJAS