19.decembrī 3.a un 3.c klases skolēni aicināja savus vecākus uz Ziemassvēku pasākumu mūsu skolā. Skanot Ziemassvēku dziesmām un turpinot godāt  latviešu tautas tradīcijas,  teātra pulciņa dalībnieki ieskandināja ziemas  saulgriežu sagaidīšanu.  3.a klases skolēni bija iejutušies saimes ļauzu lomās, bet otras klases  skolēni bija ķekatnieki.

 

Pēc pasākuma visi pulcējās skolas vestibilā, lai turpinātu svētkus laukā. Neizpalika arī  bluķa vilkšana. Katrs varēja apsēsties uz tā un atstāt visas savas nelaimes, nedienas, slikto enerģiju bluķī, kuru pēc tam sadedzināja ugunskurā. Līdz ar bluķi sadeg visas pērnā gada neveiksmes, sliktās domas un darbi.

 

Lai jauno gadu pavadītu laime, veiksme un saticība, katrs skolēns dāvināja saviem vecākiem laimes pogu. Ejot rotaļās “Es ar savu cisu maisu” un  ” Adiet , bērni, ko adiet” tika sagaidīti ziemas saulgrieži.  Neizpalika arī tējas dzeršana un laimes meklējumi, kurus bija sarūpējušas klases audzinātājas.

 

3.b un 3.d klases Ziemassvētku pasākums  kopā ar vecākiem notika 14. janvārī. Paldies visiem vecākiem , kuri atbalstīja un piedalījās mūsu svētkos. Laimīgu , saticīgu un panākumiem bagātu Jauno gadu.

 

Teātra pulciņa vadītāja Z.Spāde