Jaunmārupes pamatskolā 2020. gada 20. martā (piektdien) tiks rīkots šaha turnīrs.  (Pielikumā reklāmas afiša)

Skolas turnīra norises laiks no plkst. 10:00 līdz plkst. 14:00. Apbalvošana 14:30. Norises vieta – 2001. kabinets. 

Piedalīties drīkst Jaunmārupes pamatskolas 1.-9. klašu skolēni. Iespējami dalībnieki arī no citām skolām brīvu vietu gadījumā. Maksimālais dalībnieku skaits apmēram 40.

 

Lai piedalītos, līdz 18. martam nepieciešams pieteikties sarakstā google docs,

 

aizpildot dalībnieka vārdu, uzvārdu, mācību klasi un sporta klasi šahā, vai arī sazināties ar mani. Lūgums, ja tomēr dalība nebūs iespējama, izdzēst pieteikumu. Dalība ir bez maksas.

 

Šis turnīrs noteiks tos Jaunmārupes pamatskolas spēlētājus,  kas kvalificēsies Latvijas Skolu Šaha Olimpiādei: Skolu posmā tiek noteikti 3 labākie zēni un 3 labākās meitenes, katrā vecuma grupā (1.-4. klašu grupa, 5-9. klašu grupa), kuri tiek virzīti Rīgas reģiona finālam. No šī turnīra katras grupas 1. vieta zēniem un meitenēm kvalificēsies Rīgas reģiona finālam, pārējās divas vietas tiks noteiktas, ņemot vērā sporta klasi, gan šī, gan citu turnīru rezultātus, kā arī darbu treniņos.

 

Rīgas reģiona fināla datums vēl nav noteikts, bet, visticamāk, tas notiks aprīļa beigās.

 

Latvijas Skolu Šaha Olimpiādes Facebook lapa: https://www.facebook.com/skolusahaolimpiade/

Video reportāža no 2019. Gada Latvijas Skolu Šaha Olimpiādes posma: https://www.youtube.com/watch?v=3_mjDmqQ-q8

 

Pusdienu pauze netiks rīkota, tāpēc lūdzu ņemt līdzi dzērienu un, ja nepieciešams, arī kādu vieglu maltīti enerģijai un mundrumam.

 

Turnīra pirmo 3 vietu ieguvēji, labākās 3 meitenes, labākie 3 pirmklasnieki un labākais iesācējs tiks apbalvoti ar diplomiem un balvām.

 

Valdis Troņenkovs