Tā kā nedēļu atpakaļ bija liels vējš un uz zemes bija manāms daudz izmantojama dabas materiāla, tad 2.c klases skolotāja Santa ķērās klāt pie radoša darba izstrādes. Pamata ideja gan ņemta no interneta dzīlēm, bet tā tika apaudzēta ar vairāku mācību priekšmetu stundām.

 

Nedēļas beigās katram skolēnam bija taustāms rezultāts ar mazu stāstu. Bija jāpagatavo koka lellītes. Uzdevumi bija šādi:

 

Uzdevums ētikā – atrodi laiku pastaigai dabā un atrodi piemērotus koka zariņus (apmēram 15-20cm garus). Bija stiprs vējš, tāpēc piemērotu kociņu atrašana nebūs problēma. Saudzē dabu – nerauj dzīva koka zariņus!

 

Uzdevums sociālās zinībās – turpināsim apgūt prasmi visu laicīgi saplānot. Uztaisi sarakstu, kas Tev darbam būs nepieciešams. Tad apvelc tās lietas, kuras mājās jau ir. Konsultējies ar vecākiem, kā tiksi pie lietām, kuras Tev nav. Varbūt ir kāda ideja un vari aizvietot ar to citu materiālu. Sakārto materiālus kādā kastītē, lai vēlāk tās nebūtu jāmeklē un, tad nonāksi pie fakta, ka tomēr nav.

 

Mājturība un tehnoloģijas (bērni saņēma prezentāciju) – vēro prezentāciju un gatavo savi koka lellīšu ģimeni!

 

Latviešu valoda – veido lellītes aprakstu pēc dotā parauga!

 

2.c klases bērni radīja fantastiskus darbiņus! Šajā nedēļā vizuālās mākslas skolotāja ar jaukajām lellītēm turpināja savu izstrādāto uzdevumu!

Arī citas 2.klases pievienojās šai radošajai idejai.

 

Paldies bērniem par darbu un viņu vecākiem par atbalstu šajā laikā!

 

2.c klases skolotāja Santa Upmane