Pasaule jau nav tā pati, kā iepriekš, tomēr, neskatoties uz ierobežojumiem, loģikas, atjautības, iedvesmas un intereses svētki tika veiksmīgi noturēti attālināti! Tā mūs uzrunāja konkursa organizētāji. Pirmo reizi bija iespējams izvēlēties vienu no diviem dalības veidiem konkursā tiešsaistē vai tradicionālo (papīra formātā). Šajā gadā konkursā piedalījās 9379 skolēnu no 211 Latvijas skolām. Mūsu skola izvēlējās uzdevumus veikt tiešsaistē.

 

Pavisam no 2.-7.klasei piedalījās 40 dalībnieki. Sākumskolas posmā Starptautiskajā matemātikas konkursā piedalījās arī “Mazā Einšteina ” matemātikas pulciņa dalībnieki no 2.a Agate Paula Nīkrence, 2.a Amanda Ozola, 2.c Ieva Rožkalne, 2.d Olafs Miklavs un 2.d Martins Bērziņš, no 3.a klases Gustavs Ūve Vanders, 3.d Jānis Oškājs un 3.d Markuss Prūsis.

 

Visiem dalībniekiem būs diplomi un sertifikāti, skolotājiem, savukārt – pateicības. Paldies par sadarbību skolotājai Diānai Zemītei, kas ir šī konkursa koordinatore skolā, paldies visiem dalībniekiem, kas izrādīja atsaucību un piedalījās konkursā! Šogad apbalvošanas ceremonijas nebūs, taču apbalvos visus 1.vietas ieguvējus Latvijas mērogā.

 

Mēs esam priecīgi, ka Martins Bērziņš no 2.d klases, cītīgi gatavojās un ir viens no 1.vietas ieguvējiem Latvijas mērogā! Apsveicam!!!

 

“Mazo Einšteina” pulciņa vadītāja A.Līdaka

0 Komentāri

Leave a Comment