Projektam “Pilotprojekts sirds un asinsvadu slimību (SAS) riska faktoru noteikšanai un mazināšanai bērniem” tuvojoties noslēgumam, vēlamies aicināt pilotprojektā iesaistīto bērnu vecākus pievienoties semināram par SAS profilaksi un veselīga dzīvesveida paradumu ieviešanu bērnu ikdienā, ko vadīs sabiedrības veselības speciāliste Krista Štrausa.

 

Semināra ilgums – 90 minūtes. Semināra laikā speciāliste sniegs praktiskus padomus, kā veicināt bērnu veselību, ikdienā ieviešot jaunus paradumus, kas palīdzēs mazināt SAS riska faktorus. Semināra laikā arī vecākiem būs iespēja speciālistei uzdot sevi interesējošos jautājumus. Seminārs norisināsies attālināti, izmantojot Zoom platformu.

 

 

Semināram iespējams pievienoties:

  • 26. oktobrī plkst. 17.00 (pievienošanās saite – ) Aicinām pievienoties semināram, izmantojot Zoom platformu!
  • Tomēr, ja tas nav ērti, semināru translēsim arī šajā vietnē – (26. oktobra semināram).

 

Uz jautājumiem par semināra organizatorisko pusi labprāt atbildēs SIA “OnPlate” projektu vadītāja Linda Bauere (linda@onplate.lv, +371 29444094).

 

“Pilotprojekts sirds un asinsvadu slimību (SAS) riska faktoru noteikšanai un mazināšanai bērniem” tiek finansēts Eiropas Sociālā fonda projekta “Kompleksi veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi” (Identifikācijas Nr.9.2.4.1/16/I/001) ietvaros.

0 Komentāri

Leave a Comment