Pavasara spožā saulīte un valstī atvieglotie drošības noteikumi mudināja pulciņa “Grāmatnieki” dalībniekus beidzot spert soli ārpus mācību iestādes un ar prieku doties mazā, informatīvā ekskursijā uz skolai blakus esošo Mazcenu publisko bibliotēku.

Skolēnus  sagaidīja bibliotekāres Inta un Solvita, kuras laipni izrādīja savu iestādi un izstāstīja visu par Mazcenu publisko bibliotēku, kura nākamgad atzīmēs savu 10 gadu darbošanās jubileju tieši šajā ēkā. Bērni interesējās un saņēma atbildes uz jautājumiem par grāmatu skaitu, noteikumiem, darba laiku, iespējām, pasākumiem un interesantiem notikumiem Mazcenu publiskajā bibliotēkā. Noskaidrojām, kas kopīgs un kas atšķirīgs publiskajai un skolas bibliotēkai. Tikšanās nobeigumā bērnus priecēja arī salds pārsteigums.

 

Bija interesanti un lietderīgi, jo ne visi pulciņa dalībnieki zināja par par iespēju izmantot ne tikai skolas, bet arī publisko bibliotēku, kas atrodas mūsu mācību iestādes tuvumā.

 

“Grāmatnieki” saka paldies abām bibliotēkas darbiniecēm Intai Šalmei un Solvitai Čipai, kuras tik sirsnīgi mūs uzņēma savā grāmatu valstībā!

 

Eva Feldmane

0 Komentāri

Leave a Comment