Latvijas Futbola federācija (LFF) iesaistījusies Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) un Volta Disneja studijas kopīgajā programmā “Playmakers”, kas ar bērnu vidū iemīļotu multiplikācijas filmu varoņu palīdzību vairos meiteņu izpratni par regulāru fizisku aktivitāšu un futbola pievilcību.

 

Programmas pamatā ir akadēmiski pētījumi par stāstu un pasaku pozitīvo ietekmi uz bērnu vēlmi iesaistīties fiziskās aktivitātēs. Treniņi un pasākumi programmas ietvaros primāri paredzēti meitenēm vecumā no pieciem līdz astoņiem gadiem sadarbībā ar vietējiem klubiem un organizācijām.

 

Arī Mārupes Sporta centrs ir iesaistījies Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) un Volta Disneja studijas kopīgajā programmā “Playmakers”:

“Prieks piedalīties projektā, kura mērķis dot meitenēm piedzīvot futbola prasmju apguvi un īstenošanu, pateicoties Disney pieskārienam. Mārupes Sporta centrs ir priecīgs sadarboties ar LFF projekta realizēšanā. Mārupes novadā Mārupes sporta centrs piedāvās meitenēm divus treniņa punktus. Treniņu norises vietas būs Mārupes Valsts ģimnāzijas stadions (Kantora iela 97) un Jaunmārupes pamatskolas stadions (Īvju iela 7).

 

Aicinām visas meitenes piedalīties “Playmakers” projektā, lai dotos multfilmu piedzīvojumos kopā!

 

Projektā ietvertie treniņi norisināsies interešu izglītības laikā – pēcpusdienā. Par konkrētiem laikiem tiks ziņots.”

 

Mārupes Sporta centra futbola treneris, Jānis Vilkaušs

 

Programmai var pieteikt 5-8 gadus vecas meitenes.

Reģistrējies šeit

0 Komentāri

Leave a Comment