Mācību priekšmetu olimpiādes ir skolēnu zināšanu novērtējums. Tās tiek rīkotas, lai ieinteresētu skolēnu attiecīgā mācību priekšmeta apguvē, rosinātu veselīgu sacensību garu, veicinātu tiekšanos pēc augstākiem rezultātiem. Balstoties uz jauno kompetenču saturu, 6.februārī skolā tika organizēta 2.-3.klašu skolas kombinētā mācību satura olimpiāde. Darba saturs sastāvēja no 11.uzdevumiem – latviešu valodas, matemātikas, dabaszinību prasmju pārbaudei. Šoreiz tika iekļauti arī padziļinātās domāšanas, loģikas uzdevumi. Skolēni darbu varēja pildīt 80 minūtes. No otrajām klasēm piedalījās 25 skolēni, bet no trešajām klasēm – 24 skolēni.

 

Otro klašu grupā kombinētā mācību satura olimpiādē 1.vietu ieguva Madara Oškāja no 2.b, skolotāja Gundega Adītāja, 2.vietu – Laura Kristiāna Ogsta no 2.e klases, skolotāja Baiba Laizāne un ar vienādu punktu skaitu 3.vietu dalīja Laima Vītoliņa no 2.a klases, skolotāja Sandra Velpa un Dace Opmane no 2.d klases, skolotāja Laila Kalniņa. Atzinību saņēma Marta Oškāja no 2.d klases.
Trešo klašu grupā pirmo vietu ieguva Annika Raugule no 3.a, skolotāja Daiga Ķestere, 2.vietu –Nora Teicāne, Atzinību – Evelīna Rožkalne no 3.d klases, skolotāja Inga Petruševska, 3.vietu – Kristaps Pleikšnis no 3.a klases un Atzinību ieguva Raivis Spriža, skolotāja Daiga Ķestere.

 

Paldies visiem skolotājiem par sadarbību un skolēniem par dalību olimpiādē!

 

Direktores vietniece Anita Līdaka

0 Komentāri

Leave a Comment