Mārupes novada pašvaldība informē, ka saskaņā ar asfalta pamatkārtas un dilumkārtas izbūves darbu veikšanu, paredzot izbūvi ar karsto šuvi, 18.10.2024 no pulksten 8:00 – līdz asfalta dilumkārtas ieklāšanas darbu beigām (orientējoši līdz 17:00) tiks slēgts Mazcenu alejas posms no Pļavu ielas līdz Mārupes Mūzikas un mākslas skolai.

 

Lūgums šo posmu apbraukt pa shēmā iezīmēto maršrutu un atvainojamies par sagādātajām neērtībām. Piekļuve pie nekustamajiem īpašumiem iespēju robežās tiks nodrošināta. Satiksme tiks organizēta ar satiksmes regulētājiem.

 

Autobusa gala pieturvieta pretī mūzikas un mākslas skolai netiek pārcelta, Pļavu ielas pieturvieta tiek pārcelta pie Meža ielas (Rīgas satiksmes 10. autobusam un autotransporta direkcijas mikroautobusam). Rīgas satiksme, Autotransporta direkcija un skolēnu pārvadātāji (skolēnu autobusi) ir saskaņojusi šādu risinājumu.

 

Pļavu ielas pieturvietā tiks izvietota informācija par pieturvietas pārcelšanu. Kā arī pārvadātāji savā mājas lapā sola ievietot informāciju par pieturvietas pārcelšanu.

 

SHĒMA

0 Komentāri

Leave a Comment