Kamēr skolēni atpūtās skolēnu rudens brīvlaikā, tikmēr skolotāji ne tikai aktīvi darbojās semināros, kursos un sapulcēs, bet arī veiksmīgi startēja Latvijas skolotāju volejbola kausa izcīņā. 27. oktobra agrā rītā Jaunmārupes pamatskolas skolotāji Gints Gaiķens, Jānis Poga, Madara Romanovska, kā arī Babītes un Mārupes Sporta centru pedagogi devās uz Kokneses sporta centru un vienojās Jaunmārupes pamatskolas skolotāju volejbola komandā, lai visas dienas garumā cīnītos pret Latvijas spēcīgākajām skolotāju komandām.

 

Turnīrs sākās plkst. 12.00 un Jaunmārupes pamatskola startēja B apakšgrupā, veicot piecas spēles un izcīnot pirmo vietu savā grupā. Tad noritēja sīva pusfināla spēle pret Dienvidkurzemes novada skolotāju komandu un fināla spēle pret Nautrēnu vidusskolas komandu. Abas spēles vainagojās ar uzvaru un kopvērtējumā Jaunmārupes pamatskolas skolotāju komandai 1. vieta no 11 Latvijas skolotāju komandām.

 

Jaunmārupes pamatskolas skolotāju komanda izcīnīja iespēju piedalīties starptautiskajā skolotāju volejbola turnīrā Igaunijā, kas norisināsies nākošā gada janvārī. Paldies turnīra organizētājiem, par iespēju arī skolotājiem būt aktīviem, sportiskiem un azartiskiem. Paldies Jaunmārupes pamatskolas vadībai un Mārupes novada Domei par atbalstu un sniegto iespēju pārstāvēt skolu.

 

Rakstu sagatavoja: skolotāja Madara Romanovska

0 Komentāri

Leave a Comment